English text

Informatie voor deelnemers

We nodigen u allen uit om mee te doen aan de International Indoor Fly-In 2019! Deze wordt in 2019 gehouden op 8, 9 en 10 november in Nijmegen.

Laatste nieuws!

Beste allen,

We willen jullie vragen om, als je contant aan de zaal betaald, het bedrag gepast te betalen. Als iedereen met 100 euro betaalt zijn we snel door ons wisselgeld heen.

Als je eerder arriveert, wacht dan buiten tot iemand van de organisatie aanwezig is. Vroeger naar binnen gaan kost ons een extra uur zaalhuur.

Op vrijdag moet de zaal nog door ons worden ingericht. Help ons a.u.b. hiermee door de tafels te plaatsen. Op die manier kunnen we zo snel mogelijk aan het vliegen gaan. De rest van het weekend blijft alles staan, tot aan de afsluiting op zondag.

Locatie

De zaal die we gebruiken is weer de Jan Massinkhal, net buiten het centrum van Nijmegen. Deze zaal
heeft een vloeroppervlak van 2400 m2, de hoogte is bijna 8 meter (categorie 1 zaal). Het plafond is
vrijwel geheel vlak.
Het adres is Jan Massinkhal: Nieuwe Dukenburgseweg 5, 6534 AD Nijmegen.

Wedstrijd

We vliegen weer in verschillende klassen: F1D, F1M, F1M small (Junioren), F1L, F1N (indoor werpzwever), Sainte Formule, Pistachio, F4F (Peanut), F4D (Open schaal rubber), F4E (Open schaal elektrisch/CO2) en voor het eerst ook Profiel Schaal. De jurering van de schaalmodellen vindt plaats volgens de Engelse BME-regels, de duurvlucht-klassen moeten voldoen aan de FAI-regels. Er mag ook met andere vrije vlucht modellen worden gevlogen (fun flying) en ook voor het invliegen wordt tijd beschikbaar gesteld.

In alle klassen ontvangen de drie beste vliegers een prijs. In de schaalklassen Peanut en F4D ontvangt de beste junior ook een prijs.

Verder is er ook een prijs voor het hoogst geplaatste schaalmodel van een vliegtuig wat ontworpen is door een Nederlandse vliegtuigontwerper. Denk hierbij aan Fokker, Koolhoven, Pander etc. Ook vliegtuigmodellen die door Nederlandse ontwerpers zijn ontworpen voor vliegtuigbouwers buiten Nederland tellen hierbij mee. Denk hierbij aan Koolhoven die ontwierp voor het Engelse B.A.T en aan Fokker die tijdens de Eerste Wereldoorlog vliegtuigen ontwierp in Duitsland.

 

Nijmeegse Luchtvaart Club

E-mail: internationalindoorflyin@gmail.com

   IIFI Homepage  -   Interscale-Homepage  -   Klassen  -   IIFI verslagen  -   Informatie voor deelnemers   -   Informatie voor publiek   -   Persbericht   -   Contact  -   Links  
Digital documents (pdf):
- Invitation 2019
- Info bulletin 1 2019
- Flying schedule sat'day
- Flying schedule sunday
- Entry form
- Accomodations
- Route information
Gewijzigd: 28 okt 2019


9th IIFI 2019